Info

Gallerian olemassaolon merkityksellisyys syntyy ainoastaan taiteilijan teosten ja yleisön vuorovaikutuksen mahdollistamisesta. Taiteilijan teos on itsessään aina itseisarvo. Teos on syntynyt taiteilijan ja hänen elämänympäristönsä ainutlaatuisessa ja merkityksellisessä vuorovaikutuksessa. Arvokas vuorovaikutuksen ketju teoksen/teosten ja yleisön välillä voi jatkua ja rikastua vain, jos teos ja taide saadaan nähtäville: herättämään ajatuksia, keskustelua, tunteita, ihastuttamaan – ja antamaan katsojalle mahdollisuus omanlaiseen kokemukseen. Parhaimmillaan tämä jää katsojan mielessä vaikuttamaan ja ehkäpä edelleen synnyttämään hänessä jotain ”kajastavaa” uutta: ajatuksia, tunteita, uusia näkökulmia, kyseenalaistamista.

Oulun galleriamme ovat avoinna ke-pe klo 13 – 18 ja la-su klo 12-16.

Lämpimästi tervetuloa juuri Sinulle! Vapaa pääsy!  Ilmoita itsesi avajaiskutsujen postituslistalle!

Galleria kajaste facebookissa/ gallery in facebook – käy tykkäämässä!

Instagram: https://www.instagram.com/galleriakajaste/

GALLERIATILAT OULUSSA:

HUOM! Vuokraamme tiloja myös koulutuksiin, kokouksiin ja juhliin! Kysy p. 0408556598

Galleria kajaste Kajaaninkatu pohjakuva/ Layout:

Pohjakuva Galleria kajaste Kajaaninkatu

KellariGallerian pohjakuva / Basement gallery layout:

KellariGallerian pohjapiirros/ Basement Gallery layout

Galleria kajaste Uusikatu pohjakuva/ layout:

Pohjakuva/Layout Gallery UusikatuJuttu uudesta Uudenkadun galleriasta: http://areena.yle.fi/1-4109592?autoplay=true

NYT AVOINNA NÄYTTELYHAKU vuoden 2018  vapaana oleville näyttelyajoille!

 

NÄYTTELYHAKUOHJEISTUS  GALLERIA KAJASTEESEEN HELSINKIIN JA OULUUN ja ota yhteyttä Anna-Maija Kajaste, 0408556598 tai info@galleriakajaste.fi.

 

NYT UUTTA : Murhia Galleriassa?

Kyllä. Galleria tarjoaa muunkinlaisia elämyksiä. Yhteistyössä oululaisten upeiden juhlaosaajien, Konffan ja Ravintola Rauhalan kanssa tuomme Galleria kajasteen taiteen keskelle hävyttömän hauskan iltaohjelman yritysryhmille varattavaksi viikonloppuiltaisin.

Lööppijulkkis Murhamysteeri on ohjelmakokonaisuus, jossa yhtyy luova heittäytyminen, inspiroiva ympäristö ja hyvä ruoka – sekä uskomattoman hauska ilta Reiska-lehden järjestämien lööppijulkkisten palkintokemuissa. Näissä juhlissa sattuu ja tapahtuu – myös murhia, mutta ah, niin paljon muutakin yllättävää.

Tilaisuus sopii hyvin ryhmille kooltaan 20-40 henkilöä. Hinta- ja muita lisätietoja sekä varausohjeet löytyy Konffan verkkosivuilta http://www.konffa.fi/fi/yritystapahtumat/murhamysteeri

 

Yhteystiedot:

Galleristi Anna-Maija Kajaste
Galleria kajaste
Kajaaninkatu 25
90100 Oulu
ja
Uusikatu 17
90100 Oulu
Puh: 040 855 6598

Email: info@galleriakajaste.fi

Galleria