nimetön

Uusin keinutuolimalli on juhlavuoden erikoismalli, jossa selkänojaan on silkkipainettu graafisen suunnittelumme grand-old-manin Erik Bruunin suunnittelema kuva tikan siipisulista. Mallia myydään numeroitu 100 kpl sarja, hinta 1350 €.

 

23.-27.8.2017 KAJAANINKADUN GALLERIASSA

ateljee/studio-vieraana muotoilija Päivi Mikola

Päivi on paikalla ke – pe klo13 – 18, la – su klo 12 – 16.

 

”Tervetuloa tarinoimaan!

Suomi100-juhlavuoden ”Yhdessä”-teeman mukaisesti toivon nyt Oulussa vieraillessani tapaavani niin uusia kuin vanhoja ystäviä ja tuttuja yhdessä-olon  ja tarinoinnin merkeissä. Mukanani tuon, paitsi keinutuoleja, joitain uusia töitäni ja videokameran ; uuden harrastukseni Elokuvakerronta.”

Porvoossa 19.7.2017, Päivi Mikola ”

Arkkitehti, sisustusarkkitehti Päivi Mikola perusti oman yrityksensä Colmio Oy:n Oulussa v. 2003 myymään ja markkinoimaan omaa suunnittelutyötään, erityisesti mainioita, pienen tilan vieviä, moderneja colmio-keinutuolejaan.  Samalla liike, joka sijaitsi Kajaaninkatu 25:ssä, nykyisen Galleria kajasteen paikalla, toimi myös  näyttelytilana.

33 vuotta Oulussa kestäneen elämän jälkeen v. 2011 Päivi  muutti keinutuoleineen ja taidenäyttelyineen Wanhaan Porvooseen, jossa nyt Galleria Colmio jatkaa toimintaansa samanlaisin arvoin ja muodoin kuin aikoinaan Oulussa. Komean jugend-henkisen Tuomi-talon tilat ovat vaihtuneet yli 250 vuotta vanhaan puutaloon Porvoo-joen varrella. Samassa pihapiirissä valmistettiin aikoinaan, 1900-luvun alussa, kreivi Louis Sparren Iris-tehtaalle suunnittelemia huonekaluja. Modernit keinutuolit ovat näin löytäneet historiallisesti ainutlaatuisen paikan ja ovat jatkamassa suomalaisen taideteollisuuden perinnettä Porvoossa.

kuva rannasta

 

 

 

Tervetuloa!

Comments are closed.