HANNU LUKIN: TAIVAS AUKEAA

 TEIJO HILDEN: AUTUUS.  KELLARIGALLERIASSA (esittely alempana)

Ilta

HANNU LUKIN 

TAIVAS AUKEAA

 Uusi teoskattaus maalauksia  8.- 26.3. 2017

Avajaiset 10.3. klo 18-20. Tervetuloa!

 

HANNU LUKIN:

”Viidakon jälkeen palaan lakeuksille Vilho Lammen maisemiin. Suuri taivas lohduttaa, painostaa, avautuu. Lakeuksien taivas hallitsee maisemaa, ihminen tuntee itsensä pieneksi.

On mielenkiintoista huomata yhtäläisyyksiä hollantilasten mestareiden maisemateosten ja Vilho Lammen maisemien välillä. Esimerkkeinä mm. Rembrandt’in  ’Kolme puuta’  –etsaus ja  Vincent van Gogh’in  alkuajan teokset, joissa suuri taivas hallitsee.

Lakeuden taivas on pelottavan kaunis. Näyttelyni on ylistys luonnolle.”

CV HANNU LUKIN

Lisätietoja taiteilijasta: http://hannulukin.net/  ,Hannu Lukin/ Wikipedia,   YLE Uutiset

 
Teoskuvia  :
—————————————————————————————————————————

TEIJO HILDEN:

TEIJO HILDEN

AUTUUS

 Uusi teoskattaus maalauksia  8.- 26.3. 2017

Avajaiset 10.3. klo 18-20. Tervetuloa!

Paavolasta kotoisin oleva ja Limingan taidekoulussa opiskeleva Teijo Hilden (s.1984 Salo) on lupaava nuori taidemaalari. Hänen taidokkaan siveltimenjälkensä ja maalaustyylinsä voidaan kuvailla olevan sukua vanhojen mestareiden klassiselle maalaustyylille.

Maalaaminen on minulle luontainen keino ilmaista itseäni. Öljyvärit tulivat minulla käyttöön jo 7-vuotiaana ja ovat kulkeneet mukanani siittä lähtien. Viime vuosina olen ottanut käyttöön itselle ei niin tuttuja tekniikoita, kuten pastellit, akvarellit ja musteet. Taiteeni pohjalla on vahva kyky havannoida värejä ja muotoja, joka on kehittynyt minulla vuosien varrella.”

Hilden on opiskellut myös Raahessa Lybeckerin käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksessa taidegrafiikka ja tällä hetkellä hän opiskelee toista vuotta Limingan taidekoulussa. ”Limingassa olen pääasiassa keskittynyt vain maalaamiseen ja huomaan, että siveltimen jäljessäni on uudenlaista rohkeutta ja voimaa.”

Hänen teoksiaan on aikaisemmin ollut esillä kesägallerioissa Limingassa sekä kahvila- ja kirjastonäyttelyissä sekä Limingan taidekoulun näyttelyissä.

Katso video Teijo Hildenistä: https://youtu.be/tNMIMvisOn4

 
Teoskuvia  :

Comments are closed.