Versio 2MAARIKA MAURY
ILON LÄHTEILLÄ
MAALAUKSIA 6. – 20.6.2018

AVAJAISET 5.6. klo 18-20. TERVETULOA!

 

”Ilon lähteillä” -näyttely tuo esille teoksia, joiden värit ja energia heijastavat positiivisuutta. Teokset ovat monikerroksisia ja niistä voi löytää alati uusia sävyjä ja näkökulmia. Teokset herättelevät katsojan omia oivalluksia.

 ”En halua liikaa selittää kuvia auki, ne aukeavat katsojalle itselleen kokemuksen kautta”, muistuttaa Maarika Maury teoksistaan. ”Niiden maalaaminen on myös ollut riemastuttava kokemus siitä, miten aloittaessaan maalaamista ei aina tiedä millainen lopputulema on tulossa. Tavallaan teos ikään kuin antaa itsensä sitä tehdessä.”

Maarika Maury tunnetaan maalaustensa lisäksi myös väriukkäista valokuvateoksistaan. Hänen monipuolisen kuvataiteellisen koulutuksen lisäksi myös muu laaja koulutustausta sekä syvällinen ammatillinen kokemus organisaatioiden ja ihmisten toimintaa, johtamista ja luovuutta koskevissa konteksteissa antavat hänelle aineksia omaan kuvataiteelliseen työskentelyyn sekä hänen teoksiinsa. Hän toimii toimitusjohtajana ja valmentajana johdon konsultointia sekä yritysvalmennuksia järjestävässä Kissconsulting Oy:ssä. Hän valmentaa mm. johtamista, luovuutta, ja hyvinvointia sekä ilon merkityksestä työssä ja vapaa-ajalla. Hän hyödyntää taidetta myös valmentajan työssään. Hän on kirjoittanut myös kirjat ’Hoppu on hanurista’, ’Pelolla johtaminen on perseestä’, ’Suomalainen myynti on syvältä, vai onko?’  ja ’Kunnat kuntoon’. Hän on tullut tunnetuksi myös ’Pelolla johtaminen on perseestä’ -näytelmän käsikirjoittajana. Hän tekee väitöstutkimusta Vaasan Yliopiston johtamisen laitokselle fokuksen puutteesta strategioissa.

TAITEILIJAN HENKILÖKUVA

Teoskuvia

Comments are closed.