Aurinko_Remes_Julistekuva

ROY AURINKO ja HELMI REMES
TWO SIDES OF EVERYTHING

Maalauksia ja lasiveistoksia
10. – 28.5. 2017

Avajaiset 9.5. klo 18 – 20.Tervetuloa!

 

ROY AURINKO

Roy Aurinko on taidemaalari Tuusulasta. Hän kuvaa tekemistään ja maalauksiaan näin: ”Hyvässä maalauksessa on vaaran tunnetta ja brutaalia kauneutta. Maalarina olen kiinnostunut rytmistä, kaaoksesta ja improvisaatiosta. Abstraktien maalausteni tyyli on groteski ja ekspressiivinen: työskentelyn jälki ja materiaalin tuntu ovat läsnä teoksissa. Teemallisesti teokseni perustuvat usein ajatusleikkiin vaihtoehtoisesta todellisuudesta ja haastaavat katsojan pohtimaan omaa suhdettaan ympäröivään maailmaan uudella tavalla.”

Roy Aurinko on vuoden 2017 KuumArt -taiteilija. Valinnan suoritti taiteilijaprofessori Jorma Uotinen.

Lisätietoja: http://www.kuvataiteilijamatrikkeli.fi/fi/taiteilijat/3656

https://www.royaurinko.com/

CV ROY AURINKO

Teoskuvia 

:

HELMI REMES

Helmi Remes (s. 1983) on lasimuotoilija joka on tuotannossaan keskittynyt taidelasitöihin. Hänen töitään on ollut esillä useissa kotimaisissa ja kansainvälisissä lasialan näyttelyissä sekä kilpailuissa. Galleria Kajasteen näyttelyssä on esillä Remeksen töitä viimeisen viiden vuoden ajalta. Hänen työnsä on ensimmäistä kertaa näytillä Oulussa. Remes työstää lasia useilla eri tekniikoilla ja kaikki hänen työnsä on valmistettu Riihimäen vanhalla lasitehtaalla Osuuskunta Lasismissa jonka perustajajäseniin hän lukeutuu.

Suomen Kulttuurirahasto myönsi 27.2.2017 lasimuotoilija Helmi Remekselle 24 000 € taiteelliseen työskentelyyn ja näyttelyiden järjestämiseen, Aino Hausmannin rahastosta

Lisätietoja www.helmiremes.com // Instagram@helmiremes

CV Helmi Remes

Teoskuvia 

:

Comments are closed.