Huomenna-netti-neliö
Huomenna, 2016. Akryyli ja öljy kankaalle, 100 x 150 cm. Kuvaaja: Sini-Meri Hedberg

SINI-MERI HEDBERG
HORISONTTI

Maalauksia 9. – 27.11.2016

AVAJAISET 8.11. klo 18-20. TERVETULOA!

 

Maalattu horisontti johdattelee tutkimaan ajallisuuden käsitettä; mitä on ihmisen aika, tämä hetki, tulevaisuus. Horisontti on saavuttamaton, mutta samalla läsnä ja nähtävissä.

Minua kiinnostaa tunteen liittäminen ainaisessa liikkeessä oleviin elementteihin, kuten aaltoihin ja pilviin. Niissä yhdistyy olemisen kaltainen jatkuva muutos, kuitenkin niin että elementteihin sisältyy kaunis, lohdullinen peruspysyvyys.

Teokset ovat syntyneet erilaisissa paikoissa ja tilanteissa. Keväällä olen maalannut työhuoneellani ja Suomen Taiteilijaseuran Ateljeesäätiön taiteilijaresidenssissä Marbellassa Espanjassa. Kesällä työskentelin Kemissä ja syksyn tullen Aboa Vetus & Ars Nova -museon taiteilijaresidenssissä Turussa. Tästä suurkiitos Aboa Vetus & Ars Nova -museolle!

Näyttelyä on tukenut myös Turun Kulttuurilautakunta.

Sini-Meri Hedberg (s. 1972) on valmistunut kuvataiteilijaksi 2004 Turun ammattikorkeakoulusta ja asuu ja työskentelee Turussa. Hän on pitänyt aktiivisesti yksityisnäyttelyitä ja osallistunut yhteisnäyttelyihin. Hedberg on toiminut Turun Taiteilijaseuran puheenjohtajana vuosina 2014-2015. Hedberg on Taidemaalariliiton jäsen.

Kotisivut: www.sinimerihedberg.com

Kuvataiteilijamatrikkeli: http://www.kuvataiteilijamatrikkeli.fi/fi/taiteilijat/3432

Facebook: Artist Sini-Meri Hedberg

CV SINI-MERI HEDBERG

Sini-Meri Hedbergin haastatteluvideo näyttelystä Horisontti. sekä hänen teoksestaan ”Toivo”

 

Teoskuvia:

Comments are closed.