Kuutar

TEIJO HILDEN

TÄNNE JÄÄN
Maalauksia 12.9 – 30.9.2018

 

Paavolasta kotoisin oleva ja Limingan taidekoulussa opiskeleva Teijo Hilden (s. 1984 Salossa) on lupaava nuori taidemaalari. Hänen taidokas siveltimenjälkensä ja maalaustyylinsä on sukua vanhojen mestareiden klassiselle maalaustyylille.

Ensimmäinen yksityisnäyttely Oulussa avataan nyt Uudenkadun Galleria kajasteessa. ”Tänne jään” –näyttelyn teema kertoo Hildenin varmistuneesta päätöksestä jäädä pysyvästi taiteilijana Liminkaan. Näyttelyn teokset kertovat hänelle näyttäytyneestä liminkalaisesta luontomaisemasta eläimineen, Limingan taiteilijalle luomasta sielunmaisemasta sekä merkityksellisistä sosiaalisista kohtaamisista.

Taustastaan Teijo Hilden kertoo: ”Maalaaminen on minulle luontainen keino ilmaista itseäni. Öljyvärit tulivat minulla käyttöön jo 7-vuotiaana ja ovat kulkeneet mukanani siitä lähtien. Viime vuosina olen ottanut käyttöön itselle hiukan tuntemattomampia tekniikoita kuten pastellit, akvarellit ja musteet. Taiteeni pohjalla on vahva kyky havainnoida värejä ja muotoja – taito, joka on kehittynyt minulla vuosien varrella.”

CV TEIJO HILDEN

http://teijohilden.art/

https://www.instagram.com/teijohilden/

https://twitter.com/teijohilden?lang=en

contact_omakuva

Comments are closed.