23732265_10155025996901272_356834689_o

ÄNI JAATINEN

MY ROSY ROAD

HOW BRAIN INFECTION CHANGED ME FOR GOOD

18.1. – 11.2. 2018, AVAJAISET 18.1. KLO 18

Helsingin Galleria Kajasteen kevään avaa nuori, helsinkiläinen kuvataiteilija ja designer Äni Jaatinen ”My Rosy Road” -näyttelyllään.

Graafisessa sarjakuvanovellissa ”My Rosy Road” Äni käsittelee traagista ja pysäyttävää tapahtumaa, joka muutti hänen elämänsä ja lähes päätti sen. Teoksessa ja näyttelyssä kuvataan tunteita ja kokemuksia siitä, millaista oli kokea vakava aivosairaus – menettää normaaliin elämään kuuluva toimintakyky kokonaisuudessaan ja saada se jälleen takaisin.

Äni Jaatisen näyttely rakentuu toivosta ja kiitollisuudesta. Näyttely koostuu maalauksista, visuaalisesta sarjakuvasta ja graafisista veistoksista.

Äni  kertoo: ”My Rosy Road’ on tarina ei niin ruusuisesta tiestä, joka johti uniikkiin kokemukseen ja lopulta elämän positiiviseen käännekohtaan. joita tuon teoksissani esiin monin eri tavoin. Sarjakuvanovellin ensimmäisen version kieli on englanti, koska sarjakuvasta kustannetaan hyväntekeväisyyspainos neurologisiin osastoihin ympäri maailmaa. Kiitos suuresti jo aikaisille lahjoittajille keräyksessä!”

Kaikki halukkaat voivat osallistua hyväntekeväisyyskampanjaan ja tukea sarjakuvan saamista neurologisiin osastoihin sairaaloissa ympäri maailmaa. Osallistuminen tapahtuu tämän linkin kautta:
https://www.generosity.com/community-fundraising/my-rosy-road-free-copies-to-neurological-hospitals/x/1784455

Äni Jaatinen on tunnettu monien seminaarien ja innovaatio- ja business -tapahtuminen tapahtumakuvittajana. Lisäksi hän on tehnyt hyväntekeväisyystaidetta mm. lastensairaaloille. Näyttelyn toteuttamisessa Äni Jaatinen on tehnyt yhteistyötä Microsoftin, Huawein, Gigantin, Helsinkingin, Four Sigmaticsin ja Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan kanssa.

CV Äni Jaatinen

Taiteilija ja ateljee – The Artist Statement Äni Jaatinen

Lisätietoja taiteilijasta:
www.facebook.com/anijaatinen
www.anij.fi, anij@anij.fi
https://wingsofsaints.com/

Maailmanlaajuinen hyväntekeväisyyskampanja ’IndieGoGo’  – voit osallistua!

Julkaisuja mediassa Äni Jaatisen näyttelyyn liittyen:

 

Teoskuvia:

 

 

Comments are closed.