“MEETINGS”  – Pop-up Exhibition

by Aqua Aura from Italy, James Iles from Wales and Mona Hoel from Norway

19.7. – 10.8. 2014

”Meetings ” -taidenäyttely on monentasoisten tapaamisten ja kohtaamisten tapahtumapaikka.  Näyttely itsessään on eri kulttuureista tulevien kuvataiteilijoiden kohtaaminen, kuvataiteen eri tyylien ja eri tekniikoiden kohtaaminen.  Se on yksittäisen taiteilijan toteuttama osakokonaisuus yksinään, mutta samalla näiden osakokonaisuuksien yhteinen kohtaaminen.

Taiteilijoiden lisäksi näyttelyvieraiden – myös eri kulttuureja ja kansallisuuksia edustavien näyttelyvieraiden  –  kanssa näyttelystä muodostuu vielä laajempi kohtaamisten vuoropuhelu. Taiteen tekijän ja katsojan sielunmaisemien vuoropuheluna syntyvät katsojassa yksilönä omat tunteet ja ajatukset, joissa voi olla myös yhteistä tulkintaa teosten tunnelmista, teemoista, kulttuurisista tekijöistä tai kuvataiteen tyyleistä sinänsä.

Italialainen, Milanossa asuva ja työskentelevä Aqua Aura esittelee ”maalauksellisissa” valokuvateoksissaan uusia, mahdollisia maisemia.  Hän luo teoksissaan tarinallisia maisemia, joissa kohtaavat todellinen ja kuvitteellinen.  Teoksilla on syvällinen filosofinen tai historiallinen taiteilijan luoma tarinallinen tausta.

http://www.aquaaura.it/index.php?lang=en ,Aqua Aura CV

James Iles on walesiläinen, tällä hetkellä myös Helsingissä työskentelevä kuvataiteilija ja laajan kokemuksen hankkinut kuvittaja.  Hänen kuvittajapersoonastaan  ja –tyylistään on ehkä vihjeitä myös  hänen vahvojen värien ja viivojen teoksissaan. Maalausten vahvat teemat kutsuvat  katsojaa kohtaamaan myös katsojan omia asenteita.

http://jamesiles.carbonmade.com/James Iles CV.

Mona Hoel on norjalainen,  Helsingissä asuva ja työskentelevä kuvataiteilija.  Hänen maalauksensa ovat tunnelmallisia, unenomaisia sisäisen maailmamme kuvauksia, jotka vahvistuvat katsojan mielessä yksityisesti koetuiksi ja merkityksellisiksi tunnelmiksi.  Mona Hoel maalaa enimmäkseen öljyllä, mutta hän myös mieluusti sekoittaa eri tekniikoita omassa taiteessaan.

http://monahoel.blogspot.fi/ , Mona_Hoel_CV english2014

 

”MEETINGS”

Pop-up Art Exhibition by Aqua Aura, James Iles and Mona Hoel

From the 19th of July to the 10th of August

Meetings ”  -exhibition is a multi-level event of  different kind of “meetings”.  It gathers visual artists from different cultures, different types of visual art and different visual art techniques together. Not only the artists but also the exhibition visitors are participating in the same dialogue that extends the meaning of the “meetings” to be also an interaction between the artist’s inner landscape and the experiences, feelings and thoughts of a visitor.

The art of Aqua Aura (working and living in Milan, Italy) presents new possible landscapes in his ”painting-like” photographs. He creates sceneries, where the real and the imaginary encounters. Aqua Aura’s art works have a deep philosophical or historical narrative background.

http://www.aquaaura.it/index.php?lang=en ,
Aqua Aura CV
 

James Iles is a Welsh artist and experienced illustrator, currently working also in Helsinki.  His style and personality as an illustrator might also be found from his art works that are made of strong colours and strong lines. Also his strong themes might invite us to face our own attitudes.

http://jamesiles.carbonmade.com/
James Iles CV.
 

Mona Hoel is a Norwegian artist based in Helsinki. Her paintings are lyrical, dreamlike portrayals of our inner lives. The atmosphere of the paintings transforms the viewer’s own experiences for more momentous and individual atmospheres.  Hoel works primarily in oil, sometimes mixed with acrylic, ink, or charcoal.

http://monahoel.blogspot.fi/
Mona_Hoel_CV english2014

Comments are closed.