Info

Galleria kajaste avasi toisen galleriansa Helsinkiin Bulevardin ja Albertinkadun kulmaan maaliskuussa 2014. Galleria on nykytaiteeseen suuntautunut, kuvataiteen eri muotoja kuukausittain vaihtuvin näyttelyin esittelevä taidegalleria. Näyttelytoiminnan lähtökohtana on jokaisen valitun näyttelyn ainutlaatuisuutta arvostava esillepano näyttely-yleisön ja ammattilaisten nautittavaksi ja arvioitavaksi. Taiteilijoiden, näyttelyvieraiden ja gallerian vuorovaikutuksessa syntyy jokaiseen galleriaan omanlainen galleriakulttuurinsa. Oulun galleria kajasteen tavoin tämä on tavoitteena myös Helsingin galleria kajasteessa – omanlainen ja jatkuvasti uudistuva taiteen ja ihmisten vuorovaikutuksessa rakentuva kohtaamisen kulttuuri.

Galleria kajasteen nimi viittaa kajastavaan ajatukseen, tunteeseen, pohdintaan tai kysymykseen, jonka taideteos voi synnyttää katsojassaan ja mahdollistaa hänessä edelleen jonkin “kajastavan” uuden syntymistä: ajatuksen, tunteen, näkökulman, kyseenalaistamisen…

Galleria sijaitsee vuonna 1937 rakennetussa funkkistalossa, johon valmistui täydellisen remontin jälkeen kaunis, valoisa galleriatila katutasoon ja alakertaan Studiogalleria ja PikkuStudio sekä tila myyntikokoelmille. Katutason galleriatila, Studiogalleria ja PikkuStudio voidaan varata joko yhdelle näyttelylle kokonaan tai kaikissa tiloissa voi olla eri näyttely.

Galleria kajaste on Design District Helsinki – Designkortteli ry:n jäsenyritys.

Tilojen pohjakuvat avautuvat täältä:

Katso sivun alareunassa kuvia katutason galleriasta, Studiogalleriasta ja PikkuStudiosta.

Gallerian iltapainotteisella aukioloajalla halutaan mahdollistaa mahdollisimman monen pääsy galleriaan myös arkipäivisin. Galleria on avoinna ke – pe klo 12-18 ja la – su klo 12-16.

NÄYTTELYHAKU VUODEN 2019 vapaana oleville näyttelyajoille! Katso näyttelyhakuohjeistus

ja ota yhteyttä Anna-Maija Kajaste, 0408556598 tai Tarja Lamberg 0442009625 tai helsinki@galleriakajaste.fi tai info@galleriakajaste.fi.

Lämpimästi tervetuloa galleria kajasteeseen!

Galleria kajaste facebookissa/ gallery on facebook – käy tykkäämässä!

Instagram: https://www.instagram.com/galleriakajaste/

 

Yhteystiedot:

Galleristi Anna-Maija Kajaste
Galleria kajaste
Bulevardi 32 / Albertinkatu 30
00120 Helsinki
 
Kajaaninkatu 25
90100 Oulu

Puh: 0408556598
Email: info@galleriakajaste.fi

 
Galleria