Mukari_Minna_LehtiMetsä_2015

MINNA MUKARI

EVERYTHING HAS ITS MOMENTS

MAALAUKSIA 3. – 27.11.2016

Avajaisia vietetään keskiviikkona  2.11.2016 klo 18-20

 

”Koen elämässäni tärkeimmiksi asioiksi eläimet ja luonnon ympärillämme. Maalauksieni  ja piirustuksieni pohjalla ovat vaellukseni luonnossa, jossa nautin tarkkailla kaikkea ympärillä olevaa.

Luonnossa minua kiehtovat erityisesti vesistöt ja metsät äänineen. Mikä olisikaan kauniimpaa kuin sulkea silmänsä ja kuulla tuulen humisevan puissa samalla, kun se pyyhkäisee kasvoillesi metsän raikkaan tuoksun tuulahduksen tai kulkea pitkin hiljaista metsäpolkua, joka johdattaa kuohuvan meren rannalle. Metsä on paikka jossa koen olevani vapaa ja se on mielenrauhani tyyssija.

Käsittelen maalauksissani asioita mielikuvituksen ja havaintojen kautta. Väreillä ja tunnetiloilla on töissäni tärkeä merkitys. Maalauksissani yhdistelen erilaisia tekniikoita, joissa abstrakti ja esittävä kuva yhdistyvät toisiinsa. Maalaaminen on minulle intohimo, jolloin uppoudun tunteiden, maalin, värien, liikkeiden ja mielikuvituksen vietäväksi.”

Minna Mukari (s. 1984) on valmistunut Tampereen ammattikorkeakoulusta kuvataiteilijaksi vuonna 2011. Hän asuu ja työskentelee Oulussa.

Hänen tuotantoonsa voi käydä tutustumassa osoitteessa:    http://artist-minnamukari.com/ tai  http://www.kuvataiteilijamatrikkeli.fi/fi/taiteilijat/3693 tai www.facebook.com/Minna-Mukari-Visual-Artist

 

CV Minna Mukari

 

Teoskuvia:

Comments are closed.