Aueta_uusiSARI  HAAPANIEMI

SÄVYT ELÄMÄÄN

MAALAUKSIA 30.1. – 17.2. 2019

25. taiteilijajuhlavuoden avajaisnäyttelyn avajaiset ke 30.1.2019 klo 18 – 20. Tervetuloa!

 

Laajasti yksityis- ja yhteisnäyttelyitä kotimaassa ja ulkomailla pitänyt Sari Haapaniemi (s.1965 Vaasa) asuu ja työskentelee Helsingissä, Vaasassa, Alajärvellä sekä Espanjassa. Hänen teoksiaan on useissa julkisissa kokoelmissa ja lukuisissa yksityiskokoelmissa Euroopassa sekä Yhdysvalloissa.

Pääosin palettiveitsellä syntyneet paksut värikerrokset Haapaniemen värikylläisissä teoksissa ovat jo 25 vuoden ajan antaneet iloa ihmisten elämään. Ja työ jatkuu. Kauneus, elämän arvostaminen, ilo, vahva ilmaisuvoima, rakkaus väreihin ja lahjakkuus värien käytössä ovat Haapaniemen taiteellisen työn keskiössä. Elämä itsessään on kaiken sävyistä. Haapaniemen maalausten sävyt tuovat elämään iloa, valoa, toivoa ja kiitollisuutta; ne koskettavat ja luovat tilaan kuin tilaan esteettisen ja mielikuvitusta ruokkimaan vetoavan tunnelman.

Hän viettää nuorena 25. juhlavuottaan taidemaalarina, joten tulevaisuudessakin hänen värikylläiset, silti niin harmoniset teoksensa sävyttävät inhimillistä olemista ja kokemista vielä pitkään. Viime vuosina hänen ilmaisunsa on saanut yhä enemmän abstraktisempaa luonnetta.

CV Sari Haapaniemi

Teoskuvia :

Comments are closed.